Proces

What is?

Hvad er præmissen for at et produkt sælger godt?

Det stiller vi ind på i starten af processen. Det er forskelligt fra branche til branche og virksomhed til virksomhed. What is fasen er den undersøgende tilgang til et projekt. Med udgangspunkt målsætningen tegnes et billede af forbrugeren og markedet samt din virksomheds fordele, muligheder og udfordringer. 

What if?

Der skal kreativitet og eksperimenter til at lave brands der batter

Derfor leger vi med forskellige koncepter og ideer for at finde en masse forskellige ting der kunne være interessant at prøve af. Hvad nu hvis I skulle lave en pop-up? eller hvad nu hvis dit produkt var en service? 

What wows?

Hvad sparker virkelig røv?

Næste step er at finde det der virkelig sparker røv. Er der en idé der bare får øjnene til at lyse eller er der et koncept der viser fremragende resultater i testforløbet? Vi fokusere på de koncepter vi tror på vil være den bedste vej at gå.

What works?

Skaler det der giver det bedste afkast

I sidste del fokuseres på hvad der skalerer godt og hvad der giver det bedste afkast og hvad der er vigtigst at implementere. Både på kort og langt sigt. Her kigger vi også på hvordan vi integrerer ideer i virksomheden og hvordan vi overkommer interne og eksterne udfordringer.