Grafik der skaber impact på forretningen

Grafisk Forretning

Når koncepter og ideer skal sælges giver visuel formgivning en høj grad af fællesforståelse. Jeg har arbejdet med oversættelse af abstrakte  koncepter og ideer til former og figure i mange forskellige sammenhæng og har herunder samlet de bedste af dem. 

Fra data til model

Jeg fik til opgave at udarbejde et nyt koncept for hvordan man kan se bygninger som prosumers – bygninger der ikke kun forbruger energi men også producere energi. Til dette har være bygning en værdi baseret på mængden af energi der opbevares og tiden de kan afgive energi. For at skabe en forbindelse mellem denne værdi og byen fokuserede jeg på en 3D by med farveklassificeringer af bygningerne.
Resultat kan ses i EnergyLab Nordhavns showroom 

Smart City koncepter illustreres bedst i relation til byen som kontekst. 

Design af kontorfælleskab for innovation
Design af kontorfælleskab for innovation

En proces for udvikling

I arbejdet med et accelerationsforløb for en iværksætter organisation udarbejdede jeg en model for processen. Her er fokus på hvordan de overordnede rammer skal give et konkret udbytte. Modeller er udarbejdet til at indgå i forløbet sammen med en gamification af  Business Model Canvas herunder. 

The Game of Business Model Canvas

Business Model Canvas er den bedste model til at introducere til hvordan man skal tænke forretning. For at skære det endnu mere ud i pap lavede jeg en pusslespil. Derved kunne hver del omkring intern (Know yourself), ekstern (Show yourself) og Cost structure (Grow Yourself) introduceres enkeltvis. Tak til Mia Maja fra Kitchen Collective for at udlåne billederne herunder af modellen i brug.

Visualiseret Holisme

Hvordan viser man et komplekst koncept så enkelt som muligt? I udarbejdelsen af et koncept for et stort nyt innovations space illustrerede jeg sammenhænge på tværs af aktiviteterne. Fokus blev et puslespil af rummelige dele, der i synergien bliver til et helt hus. Innovations spacet er i sine tidlige faser af udvikling.

Komplekse koncepter kan fint illustreres i 3D modeller da vi har en ekstra dimension at arbejde med. 

Bæredygtig udvikling af fremtiden

Bæredygtighed og forretning kan hænge fint sammen men skal skilles ad i løbet af udviklings processen. For fremtidensturisme.dk udfordrede vi den klassiske bæredygtighedsmodel for at kunne arbejde konkret med sammenhæng mellem forretning og ideer.

Se mere på fremtidesturisme.dk 

Værdi

Visualiseringer af koncepter er en af de stærkeste tilgange når man vil i dialog med kunder og brugere. Former, farver og figurer kan vi alle relatere til og kommentere på. 

Vi afkoder langt hurtigere en form end en tekst. I stort set alle projekter jeg arbejder med starter eller ender vi med et form. Mine visualiseringer har været en del af successen for flere store projekter gennemført eller igangsat. 

#

27

Succesfulde pitches og forretningsmøder

5

Stor projekter planlagt udført efter koncept illustrering. 

125+

Vektor modeller og illustrationer

4244

timer brugt i Adobe Suite